Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Beef Goulash
2 godz. 45 min