Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef in Stout
1h 40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min