Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables

Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables

4.1 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • shallots peeled
    30 g
  • red wine
    150 g
  • carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)
    300 g
  • pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    130 g
  • meat stock paste
    ½ tsp
    ½ meat stock cube (for 0.5 l)
  • juniper berries (optioneel)
    8
  • cherry jam
    25 g
    25 g red berry jam
  • butter
    20 g
  • cornflour
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1047 kJ / 250 kcal
Vetten 7 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...