Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Sautéed Pork with Cider
55min
Meatballs with tomato sauce
45 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Chilli con carne
40min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 dk