Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min.
Beef goulash with bread dumplings
1h 30 min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef in Stout
1h 40min
Beef Bourguignon
1h 30 min.