Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaped tbsp cornflour (starch)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min