Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g parboiled rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g flour
- 500 g crushed tomatoes, canned
- 50 g tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1h 30 min.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Omelette Sticks
30 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Tomato basil chicken stew
35 min