Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 80 g bread, day old
- ½ brown onion, quartered
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 20 g whole milk
- 1 egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
White Wine Mushroom Sauce
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 Tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, cut in thin slices
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g whipping cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 39.3 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef and Ale Stew
2hod. 20min