Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 Min