Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1h 10min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Veracruz Fish
30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Asparagus and Pea Pasta
20 min