Apparaten en accessoires
Pork with Spinach Lentils
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
35.2 g
Calorieën
1547 kJ /
370 kcal
Vetten
18.9 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
More Midweek Meals
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Veracruz Fish
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
One-pot Moussaka
30 min