Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min