Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Turkey Chilli
40min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20 min
Basque Chicken
1h 10min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min