Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 8 chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 100 - 120 g carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)
-
1
Tbsp 00 flour
of plain flour - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 450 g water, just boiled
- 150 g dry white wine
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g couscous
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Turkey Chilli
40min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken Korma
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Chicken Tagine
25 Min
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min