Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 8 chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 100 - 120 g carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)
-
1
Tbsp 00 flour
of plain flour - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 450 g water, just boiled
- 150 g dry white wine
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g couscous
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Moussaka
30 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Tomato basil chicken stew
35min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Fish and Herb Parcel
35min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Beef Bourguignon
1h 30min