Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- ½ lemon, finely grated zest only
- 3 chicken breasts, skinless, butterflied (sliced through horizontally almost to the edge then opened out)
- 200 g Greek yoghurt
- 1 courgette, cut in pieces (approx. 150 g)
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 625 g water
- 250 g couscous
- 50 g frozen peas
- 50 g pitted black olives
- 50 g red peppers, diced
- 25 g spring onions, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2384 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 21.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min