Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 500 g water
- 750 g Jersey Royals
- 4 Tbsp olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Salsa Verde
- 1 bunch fresh curly parsley, leaves only (approx. 25 g)
- 1 bunch fresh mint, leaves only (approx. 25 g)
- 1 tsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2122 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 521.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Leftover Chicken Fajitas
1sa 20 dk
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1sa 30 dk
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10 min