Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled Red Cabbage
- 125 g red wine vinegar
- 10 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
Pea Houmous
- 500 g water
- 125 g frozen peas
- 5 g fresh mint, leaves only
- 240 g tinned chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 40 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 Tbsp tahini (see tip)
- 30 g lemon juice
Tahini Yoghurt Sauce
- 100 g plain yoghurt (see tip)
- 60 g tahini
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
Meatballs
- 2 garlic cloves
- 800 g lamb mince
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp smoked paprika
Flatbreads
- 175 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3765 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 2326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Sesame Chicken
40min
Healthy Greek Turkey Burgers
40min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Quick Flatbreads
20 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Chilli Con Carne
35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Lamb Koftas
1 godz. 30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min