Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
-
350
g short grain rice
of sushi rice
Chicken Katsu Curry
- 15 g oil, plus extra for baking
- 5 garlic cloves
- 120 g onions, cut in large pieces (2 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 1 ½ Tbsp curry powder
- 145 g plain flour
- 500 g liquid chicken stock (see tip)
- 20 g brown sugar
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 160 g panko breadcrumbs
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Eiwitten
- 59.5 g
- Koolhydraten
- 145.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1192.3 mg
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Sticky Sesame Chicken
40min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Sticky Chilli Beef
55min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Spaghetti Carbonara
40min
Butter Chicken
50 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min