Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken wings
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g runny honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- vegetable oil, for deep frying
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4045.6 kJ / 966.9 kcal
- Eiwitten
- 48.6 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1896.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Char Siu Marinade
10 min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Butter Chicken
50min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min