Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken wings
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g runny honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- vegetable oil, for deep frying
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4045.6 kJ / 966.9 kcal
- Eiwitten
- 48.6 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1896.3 mg
Alternatieve recepten
Nyonya Chicken Curry Bun
2h 45min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Butter Chicken
50min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Spiced Beef Rolls
3 godz. 10 min
Char Siu Pastries
6h 10min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min