Apparaten en accessoires
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
24 pieces
Ingrediënten
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
1002 kJ /
240 kcal
Vetten
18.4 g
Koolhydraten
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken Garam Masala
50min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3u. 45min
Spaghetti Carbonara
25min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2u. 20min
Sicilian Salad
30min
Beef Madras
1u. 30min
Indian Pilaf Rice
1u.
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Chicken Jalfrezi
1u.