Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g onions, quartered
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 1 ripe mango, large, cut in pieces
- 3 Tbsp tamarind paste
- 4 Tbsp treacle
- ¼ tsp ground allspice
- 90 g red wine
- 180 g orange juice
- 2 Tbsp red wine vinegar
- 24 lamb chops
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Fish Stew
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Pork Vindaloo
4h
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20 min