Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Cauliflower Cheese
50min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min