Compatibele versies
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied Italian
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 150 g carrots, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Roasted Garlic and Parmesan Mash
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic bulb
- 1 tsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g milk
- 50 g unsalted butter, diced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8小时 45 分钟
Shepherd's Pie
1hod. 40min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min