Compatibele versies
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli Sesame Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
-
100
g red miso (or akamiso)
of vegetable stock paste - 40 g sesame seeds
- 15 g chilli paste
- 2 spring onions, cut in pieces
- 1 fresh red chilli, halved
Pork Belly with Noodles
- 120 g onions, cut in wedges
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g black peppercorns
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, halved
-
1 - 2
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste
of 1 - 2 tsp chicken stock paste, homemade, to taste - 600 g pork belly, boned, skinless, cut in pieces (3 cm x 10 cm)
- 1200 g water
-
1
fresh lemon grass, bashed
of 10 g dried lemon grass - 240 g dried ramen noodles
- 1 Tbsp oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13u. 15min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.