Compatibele versies
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Prawn Cocktail
15min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Ratatouille
40min