Compatibele versies
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Mixed Seafood Risotto
40min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min