Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 137.2 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 70.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken liver pâté
2u. 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1sa 30 dk
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2sa
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Scallops with pea purée
25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Poached salmon and beetroot blinis
45 dk