Duck breast à l`orange with orange zabaglione

Duck breast à l`orange with orange zabaglione

3.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
2 portions

Ingrediënten

Duck breast à l`orange
  • water plus extra to submerge bags
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
    2
  • salt to taste
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
    2
  • garlic cloves crushed
    2
  • eschalot cut into quarters
    1
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • black peppercorns
    ½ tsp
Orange zabaglione and serving
  • Vegetable stock paste
    ¼ tsp
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • ground cayenne pepper
    1 pinches
  • egg yolks
    3
  • salt to taste

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 70.8 mg
Eiwitten 51.3 g
Calorieën 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
Vetten 137.2 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 42 g
Koolhydraten 11.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...