Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 137.2 g
- Verzadigd vet
- 42 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 70.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Scallops with pea purée
25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min