Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternatieve recepten
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min