Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 52.7 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 234.5 mg
Alternatieve recepten
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Salmon with fennel and apple salad
1小时 20 分钟
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min