Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)

Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
    300 g
  • olive oil
    2 tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • whole egg
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 125.7 mg
Eiwitten 9.3 g
Calorieën 468.5 kJ / 111.6 kcal
Vetten 7.4 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 1.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...