Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 125.7 mg
Alternatieve recepten
Poached eggs with blade cover
30min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Taleggio cheese sauce
10 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55 min