
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves crushed
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt to season
- ground black pepper to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 111.6 kcal / 468.5 kJ
- Eiwitten
- 9.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Natrium
- 125.7 mg