Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 125.7 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Gin and lavender gelato
Geen beoordelingen
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2j 15 menit