Apparaten en accessoires
Poached eggs with blade cover
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
118.3 mg
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
371.9 kJ /
88.9 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
0.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Browned beef mince
20min
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25min
Bacon with chicken strips
15min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Caramelised red onion chutney
24u.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
French onion dip
45min
Poached eggs using blade cover
30min
Fruity dream
10min
Hollandaise
15min