Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggs (see Tips)
- 1700 g water
- 50 g vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 312.4 kJ / 74.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 112.8 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Sous vide scrambled eggs
35min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Poached eggs using blade cover
30 min
Fruity dream (TM6)
10 min