Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 3 eschalots, cut into halves
- 50 g white wine
- 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 124.6 g
- Verzadigd vet
- 80.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 987 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Mashed potatoes for two
30 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1 Std.
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Diane sauce
20 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25 Min