Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 3 eschalots, cut into halves
- 50 g white wine
- 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 124.6 g
- Verzadigd vet
- 80.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 987 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30 min
Bolognese sauce
40 min
Hollandaise sauce
15min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Traditional gravy
25min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Diane sauce
20 min