Hollandaise sauce

4.2 200 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter cut into pieces (1 cm)
    250 g
  • egg yolks
    3
  • water
    30 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or to taste
    20 g
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 202 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 1344 kJ / 321.2 kcal
Vetten 35.6 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 22.1 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...