Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only (optional)
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 50 g tomato paste
- ½ tsp salt (optional)
- 400 g mixed vegetables (e.g. potato, carrot, mushroom, celery), diced or cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned borlotti beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 100 g dried pasta shells
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.2 kJ / 256.2 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 548.3 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Tuscan bean soup
40 min
Vegetable soup
35 min
Pumpkin soup
30 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Tuscan bean soup
30 Min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Chicken cacciatore
50min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min