Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only (optional)
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 50 g tomato paste
- ½ tsp salt (optional)
- 400 g mixed vegetables (e.g. potato, carrot, mushroom, celery), diced or cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned borlotti beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 100 g dried pasta shells
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.2 kJ / 256.2 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 548.3 mg
Alternatieve recepten
Chunky mixed vegetable soup
50min
Chicken cacciatore
50min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Tuscan bean soup
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Mushroom risotto
30 min
Vegetable soup
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min