Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only (optional)
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 50 g tomato paste
- ½ tsp salt (optional)
- 400 g mixed vegetables (e.g. potato, carrot, mushroom, celery), diced or cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned borlotti beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 100 g dried pasta shells
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.2 kJ / 256.2 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 548.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta with tuna
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tuscan bean soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chicken and sweet corn soup
30min
Vegetable soup
35min
Chicken cacciatore
50min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tuscan bean soup
30min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min