Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g celery, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g pork mince (coarsely minced - see Tips)
- 250 g beef mince (coarsely minced - see Tips)
- 1 fresh bay leaf
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 50 g red wine
- 100 - 150 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for serving (optional)
- 100 g Parmesan cheese, grated, for serving (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 512.8 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with tomato sauce
40min
Butter chicken
55min
Shepherd's pie
55min
Boiled rice
25min
Bolognaise sauce for two
20min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Boiled eggs
20min
Chicken pesto pasta
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min