Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1266.3 mg
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Minestrone
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken and cashews
55 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Thai chilli chicken and basil
30 min