Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1266.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef ragu
1h 25 min
Butter chicken
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef spezzatino
1h 45 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and pepper ragu
2j 15 menit