Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 1500 g water
- 4 whole cloves
- 50 g malt vinegar
- 900 - 1200 g corned beef silverside
- 400 - 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces (5-6 cm)
- 150 g frozen green peas
- 150 g frozen corn kernels
- 300 - 400 g sauerkraut, drained (see Tip)
Mustard sauce
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 300 g milk
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 ½ tsp mustard powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962.1 kJ / 467.2 kcal
- Eiwitten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 760.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Apricot chicken risotto
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Creamy honey mustard chicken
1h
Aussie potato salad
1h 30min
Zucchini slice
45min
ANZAC biscuits
40min
Vegetable stock paste
30min
Classic meatloaf
1h 35min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min