Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 1500 g water
- 4 whole cloves
- 50 g malt vinegar
- 900 - 1200 g corned beef silverside
- 400 - 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces (5-6 cm)
- 150 g frozen green peas
- 150 g frozen corn kernels
- 300 - 400 g sauerkraut, drained (see Tip)
Mustard sauce
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 300 g milk
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 ½ tsp mustard powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962.1 kJ / 467.2 kcal
- Eiwitten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 760.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aussie potato salad
1h 30min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40min
Vegetable stock paste
30min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Apricot chicken risotto
30min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Creamy honey mustard chicken
1h