Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled (optional)
- 100 g brown onion
- 40 g olive oil
- 100 g carrot, cut into pieces
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 500 g chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 400 g canned apricot nectar
- 300 g water
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 300 g Arborio rice
- 80 g frozen green peas, to taste
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1649.2 kJ / 392.7 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 847.2 mg
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 dk
Tuna mornay
45 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Beef ragu
1u. 25min
Chicken and cashews
55 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min