Apricot chicken risotto
TM6 TM5 TM31

Apricot chicken risotto

4.4 (289 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled (optional)
  • 100 g brown onion
  • 40 g olive oil
  • 100 g carrot, cut into pieces
  • 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • 500 g chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
  • 400 g canned apricot nectar
  • 300 g water
  • 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 300 g Arborio rice
  • 80 g frozen green peas, to taste
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1649.2 kJ / 392.7 kcal
Eiwitten
19.7 g
Koolhydraten
44.3 g
Vetten
14.4 g
Verzadigd vet
3.4 g
Vezels
3.5 g
Natrium
847.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen