
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion cut into quarters
- 100 g celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 sprigs fresh sage leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese shaved, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 402.7 kcal / 1691.2 kJ
- Eiwitten
- 39.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Natrium
- 471.6 mg