Mongolian lamb hot pot

Mongolian lamb hot pot

4.4 461 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • egg
    1
  • soy sauce
    2 tbsp
  • light brown sugar
    2 tsp
  • cornflour
    1 tbsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
    600 g
  • brown onion cut into halves
    200 g
  • peanut oil
    40 g
  • sambal oelek to taste
    1 tbsp
  • hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
    1 tbsp
  • Chinese five spice
    ½ tsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1157.5 mg
Eiwitten 33.1 g
Calorieën 1570.3 kJ / 373.9 kcal
Vetten 22.3 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...