Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 egg
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tbsp cornflour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 2 garlic cloves
- 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
- 200 g brown onion, cut into halves
- 40 g peanut oil
- 1 tbsp sambal oelek, to taste
- 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
- ½ tsp Chinese five spice
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1570.3 kJ / 373.9 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1157.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken and cashews
55min
Apricot chicken risotto
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Quick massaman beef curry
40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Pork san choy bau
25min
Butter chicken
55min
Thai chilli chicken and basil
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Easy satay chicken
40min
Beef stroganoff
35min
Beef and potato massaman curry
2h 10min