Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 egg
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tbsp cornflour
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 2 garlic cloves
- 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
- 200 g brown onion, cut into halves
- 40 g peanut oil
- 1 tbsp sambal oelek, to taste
- 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
- ½ tsp Chinese five spice
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1570.3 kJ / 373.9 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1157.5 mg
Alternatieve recepten
Quick massaman beef curry
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Meat stock paste
45 Min
Easy satay chicken
40 Min
Chicken stock paste
45 Min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min