Apparaten en accessoires
Beef and potato massaman curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
frozen green beans cut into bite-size pieces (see Tips)200 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
peanut oil40 g
-
brown onion cut into halves1
-
Massaman curry paste200 g
-
gravy beef cut into cubes (4 cm)700 g
-
coconut cream270 g
-
cardamom pod bruised4
-
potatoes cut into cubes (4-5 cm)400 g
-
roasted unsalted peanuts70 g
-
fish sauce2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3232.2 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
3732.8 kJ /
888.8 kcal
Vetten
53.3 g
Vezels
17.6 g
Verzadigd vet
20.5 g
Koolhydraten
37.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply Delicious
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Curried sausages and lentils
1u.
Lamb korma
4u.
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Irish stew
1u. 30min
Beef and pepper ragu
2u. 15min
Mongolian lamb hot pot
3u. 25min
Thai green chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40min
Creamy coconut chicken curry
30min