Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1504 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50min
Pork and apple cider stew
1h 40min