Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 823.7 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Irish stew
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min
Chorizo and chicken pasta
50min