Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 823.7 mg
Alternatieve recepten
Beef stroganoff
35min
Irish stew
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef "Burgundy"
40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Beef Burgundy
1h 45min