Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 14.6 g
- Natrium
- 505.6 mg
Alternatieve recepten
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Sausage and butter bean winter stew
25min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Irish stew
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40min