Apparaten en accessoires
Pork in creamy Marsala wine sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
653.9 mg
Eiwitten
51.2 g
Calorieën
2780.6 kJ /
662.1 kcal
Vetten
45 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
29.9 g
Koolhydraten
8.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min