Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Eiwitten
- 51.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 653.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Beef stroganoff
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Pork fillet with mustard
35min
Creamy honey mustard chicken
1h