Pork in creamy Marsala wine sauce
TM6 TM5

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 ( 88 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 150 g brown onion cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g unsalted butter cut into pieces
  • 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
  • 100 g dry Marsala wine
  • 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
  • 250 g mascarpone cheese

Voeding
per 1 portion
Calorieën
662.1 kcal / 2780.6 kJ
Eiwitten
51.2 g
Vetten
45 g
Koolhydraten
8.7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
29.9 g
Natrium
653.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten