Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 316 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef stroganoff
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef ragu
1h 25min
Layered lamb curry
1h
Chicken pad thai
55min
Creamy honey mustard chicken
1h