Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 316 mg
Alternatieve recepten
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Beef stroganoff
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1u.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Asian-style pork noodles
1u.
Beef ragu
1h 25min
Pork san choy bau
25 Min
Chorizo and chicken pasta
50min