Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 30 g butter
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 700 g beef fillet, cut into strips (6 x 2 cm)
- 1 pinch salt, to taste
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tsp Dijon mustard
- 120 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.8 kJ / 446.6 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 493.3 mg
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55 min
Apricot chicken risotto
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef ragu
1h 25min
Creamy honey mustard chicken
1h
Chicken cacciatore
50min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chorizo and chicken pasta
50min