Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Chorizo and chicken pasta
50 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Tuna mornay
45 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken pesto pasta
30 min