Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
- 40 g olive oil
Chicken pasta
- 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 250 g dried risoni pasta
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2636 kJ / 627.5 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Beef ragu
1h 25min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min