Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 30 - 50 g olive oil, to taste
- 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 300 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
- 100 g salami or chorizo, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3275.3 kJ / 779.8 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1034.5 mg
Alternatieve recepten
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chicken and pesto risoni
35 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 dk
Tuna mornay
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Mexican stack
45 min
Wagon wheel slice
2h 40min
"Hug in a mug" chicken soup
30 dk
Apricot chicken risotto
30 dk
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min