Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 30 - 50 g olive oil, to taste
- 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 300 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
- 100 g salami or chorizo, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3275.3 kJ / 779.8 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1034.5 mg
Alternatieve recepten
Aussie potato salad
1h 30min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Zucchini slice
45min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Apricot chicken risotto
30min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Mexican stack
45min