Apparaten en accessoires
Pumpkin risotto with bacon
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1329.1 mg
Eiwitten
15.8 g
Calorieën
2123.2 kJ /
505.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
66.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Budget friendly Italian
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Cookidoo® Served 2021
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Cookidoo® Served 2023
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Stack up the savings
117 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Your Cookidoo® Homemade Hero
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Feta, spinach and potato frittata
1u.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Zucchini slice
45min
Pumpkin soup
30min
Vegetable stock paste
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken, leek and corn pie
1u. 15min
Classic mushroom risotto
30min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min