Pumpkin risotto with bacon
TM6 TM5

Pumpkin risotto with bacon

4.4 ( 1.3K beoordelingen )

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ - 1 tsp sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 30 g eschalot
  • 100 g rindless bacon rashers cut into thin slices
  • 40 g butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • sea salt to taste
  • 60 g frozen green peas
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese shaved for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
505.5 kcal / 2123.2 kJ
Eiwitten
15.8 g
Vetten
17.5 g
Koolhydraten
66.6 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.7 g
Natrium
1329.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten