Pumpkin risotto with bacon
TM5 TM6

Pumpkin risotto with bacon

4.4 (1.3K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ - 1 tsp sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 30 g eschalot
  • 100 g rindless bacon rashers, cut into thin slices
  • 40 g butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • sea salt, to taste
  • 60 g frozen green peas
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese, shaved for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2123.2 kJ / 505.5 kcal
Eiwitten
15.8 g
Koolhydraten
66.6 g
Vetten
17.5 g
Verzadigd vet
6.7 g
Vezels
3.3 g
Natrium
1329.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten