Creamy coconut chicken curry (TM6)

Creamy coconut chicken curry (TM6)

4.6 1.4K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)
    600 g
  • fresh ginger
    10 - 15 g
  • garlic clove
    1
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • coconut cream
    90 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing
    6 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1025.3 mg
Eiwitten 20.1 g
Calorieën 1003.9 kJ / 239 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...