Creamy coconut chicken curry (TM6)
TM6

Creamy coconut chicken curry (TM6)

4.6 (1.2K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
  • 10 - 15 g fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
  • 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 20 g olive oil
  • 90 g tandoori paste (see Tips)
  • 30 g tomato paste
  • 100 g water
  • 20 g almond meal (see Tips)
  • 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 90 g coconut cream
  • 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1003.9 kJ / 239 kcal
Eiwitten
20.1 g
Koolhydraten
6.2 g
Vetten
13.7 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
6.2 g
Natrium
1025.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten