Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 10 - 15 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1003.9 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1025.3 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chicken korma with cashews
30min
Korma spice blend
5 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chunky bolognese
50min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Chinese-style chicken
25 min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Chicken teriyaki
20 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Fruity dream (TM6)
10 min