Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 10 - 15 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1003.9 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1025.3 mg
Alternatieve recepten
Creamy beef curry
1h 15 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Korma spice blend
5min
Chunky bolognese
50 min
Chicken teriyaki
20 Min
Chicken korma with cashews
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Fruity dream (TM6)
10 Min