Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1628.3 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chicken teriyaki
20 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Gyoza meatballs
35 Min
LCHF chicken Kyivs
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Wonton soup (pork)
45min