Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)

Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)

4.4 307 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh red bird's eye chilli trimmed
    1
  • garlic cloves (approx. 4 cloves)
    20 g
  • piece fresh ginger peeled
    20 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
    800 g
  • soy sauce (see Tips)
    50 g
  • water
    250 g
  • honey
    30 g
  • Chinese five spice powder
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • gluten free cornflour
    1 tbsp
  • Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
    1 bunch
  • spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
    2
  • fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1628.3 mg
Eiwitten 45 g
Calorieën 2002.4 kJ / 476.8 kcal
Vetten 26.2 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...