Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1628.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Wonton soup (pork)
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min