Beef cheek Bourguignon

Beef cheek Bourguignon

4.5 272 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    3
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • cocktail onions drained
    150 g
  • salt
    ¼ tsp
  • beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
    2
  • red wine
    120 g
  • plain flour
    15 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    15 g
  • tomato paste
    25 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    120 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
    100 g
  • carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • water
    130 g
  • fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 796.8 mg
Eiwitten 45 g
Calorieën 2089.2 kJ / 497.4 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...