Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 796.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Beef and mushroom stroganoff
40min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min