Compatibele versies
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Watercress and mint pesto
- 120 g extra virgin olive oil
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
- 2 garlic cloves
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 50 g raw unsalted cashews
- 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
- 30 g fresh mint, leaves only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Lamb ragù
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into wedges
- 60 g pancetta, cut into pieces
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g red wine
- 400 g canned crushed tomatoes
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 40 g salted butter
- cooked pasta of choice, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3749.2 kJ / 892.7 kcal
- Eiwitten
- 60.8 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 66.7 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1940.6 mg
Alternatieve recepten
Poached eggs with blade cover
30min
Sticky chicken
24h 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chunky bolognese
50min
Chinese five spice beef cheeks
4sa 25 dk
Chicken teriyaki
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min