Compatibele versies
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Watercress and mint pesto
- 120 g extra virgin olive oil
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
- 2 garlic cloves
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 50 g raw unsalted cashews
- 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
- 30 g fresh mint, leaves only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Lamb ragù
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into wedges
- 60 g pancetta, cut into pieces
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g red wine
- 400 g canned crushed tomatoes
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 40 g salted butter
- cooked pasta of choice, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3749.2 kJ / 892.7 kcal
- Eiwitten
- 60.8 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 66.7 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1940.6 mg
Alternatieve recepten
Beef and mushroom stroganoff
40min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chunky bolognese
50min
Lamb and fennel ragu
4sa 35 dk
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef fajitas
30min
Chicken teriyaki
20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3j 40 menit
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min