Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Arborio)
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2319.6 kJ / 552.3 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1170.9 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Summer dahl
35 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Custard (TM6)
15min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Fruity dream (TM6)
10min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min