Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Arborio)
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2319.6 kJ / 552.3 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1170.9 mg
Alternatieve recepten
Jasmine rice
40min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Brandy custard (TM6)
15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
White basmati rice
40min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Brown basmati rice
40min
Fruity dream (TM6)
10min
Custard (TM6)
15min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min