Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008.3 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 851.5 mg
Alternatieve recepten
Basil pesto
10 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Risotto verde
45 dk
Pumpkin risotto with bacon
40min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30 dk
Salmon and fennel risotto
30 dk
Milanese risotto
25min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Risotto verde (TM6)
30 dk
Beetroot risotto
35min
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk