Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008.3 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 851.5 mg
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Prune and orange stuffing
10 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min
Mushroom risotto
30min
Milanese risotto
25 Min
Asparagus risotto
40 min
Pear and blue cheese risotto
30min
Pea and ham soup
2h 20 min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Risotto verde (TM6)
30min
Risotto verde
45 min