Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Bubble and squeak soup
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Béchamel sauce
20 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Seafood con arroz
45min
Sausage and pea risotto
30 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Risotto verde
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min