Apparaten en accessoires
Brie, speck and walnut risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
1558.9 mg
Eiwitten
15.7 g
Calorieën
2204 kJ /
524.8 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
63.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Curried sausages and lentils
1u.
Chicken cacciatore
50min
Chilli con carne
45min
Moroccan chicken with couscous
45min
Salmon and fennel risotto
30min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Asparagus risotto
40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Mongolian lamb hot pot
3u. 25min
White fish and lemon risotto
30min
Prawn and saffron risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1u. 15min