Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25min
Salmon and fennel risotto
30 min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Baked rice croquettes
1h 30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Risotto verde
45 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min