Asparagus risotto

Asparagus risotto

4.6 103 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    40 g
  • green asparagus (approx. 1 bunch)
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water
    440 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    2
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • dry white wine
    160 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • butter to serve (optional)
    2 - 3 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 295.4 mg
Eiwitten 15.8 g
Calorieën 2715.2 kJ / 649 kcal
Vetten 23 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 80.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...