Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 295.4 mg
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25 Min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 Min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Beetroot risotto
35min
Cauliflower soup with bacon dust
35min