Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 567.3 mg
Alternatieve recepten
Minestrone
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tuscan bean soup
30min
Cucumber soup
25 Min
Asparagus risotto
40min
Lentil and mint salad
3h 55min
Spiralised vegetable soup
9 godz.
Eggplant with burghul
55min
Tomato and red lentil soup
30min
Lentil hotpot
12h 45min