Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 567.3 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Ratatouille
40 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Asparagus risotto
40 min
Minestrone
40 min
Mushroom stroganoff
20 min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Zucchini soup
25 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min