Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 567.3 mg
Alternatieve recepten
Warm cabbage dish
15 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Minestrone
40min
Zucchini soup
25min
Vegetable soup
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Spring greens with grapefruit
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min