Apparaten en accessoires
Ratatouille
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eggplant cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
567.3 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
452.9 kJ /
107.8 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Warm cabbage dish
15 min
Cucumber soup
25 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Beetroot salad
10 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Sabayon
15 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Ratatouille
40 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min