Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 634.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of tomato soup
25 min
Espresso "baked" beans
35 min
Tortellini soup
20 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Ukrainian borscht
35 min
Tuscan bean soup
30 min
Asparagus risotto
40 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Spinach and artichoke penne
1h 5min