Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g dried brown lentils (see Tips)
- 550 g water, plus extra for soaking
- 200 g bacon, cut into pieces
- ½ leek, white part only, cut into pieces
- 170 g carrot, cut into pieces
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp white vinegar
- 240 g chorizo, cut into slices (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1408.6 kJ / 335.4 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1083 mg
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom risotto
30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Rice salad
1 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Minestrone
40min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Lentil and mint salad
3h 55 phút
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min